Reconnect Retreat (3 dagen)

799,00

Herontdek jezelf tijdens het Reconnect Retreat: een verrijkende ervaring van 3 dagen met yoga, gezinsopstelling en breathwork. Deze retreat, georganiseerd door “Drankje Minder”, nodigt je uit om diep in contact te komen met jouw ware zelf.

Laat de drukte van het dagelijks leven achter je en dompel jezelf onder in een omgeving die is ontworpen om innerlijke rust en zelfontdekking te bevorderen. Met yoga versterk je niet alleen je lichaam, maar creëer je ook een harmonieuze balans tussen geest en ziel. Gezinsopstelling en breathwork bieden krachtige methoden om emotionele blokkades los te laten en dieper inzicht te krijgen in jezelf.

“Drankje Minder” staat niet alleen bekend om zijn expertise in het ondersteunen van mensen bij het verminderen van alcoholgebruik, maar ook om het aanbieden van holistische ervaringen zoals het Reconnect Retreat. Het is een kans om bewustzijn te vergroten, persoonlijke groei te omarmen en positieve verandering te stimuleren.

Ontdek de voordelen van minder drinken en neem deel aan het Reconnect Retreat om een nieuwe connectie te maken met jezelf en een gezondere, meer gebalanceerde levensstijl te omarmen.

Reconnect Retreat (3 dagen)Reconnect Retreat (3 dagen)
799,00