reconnect retreat

4 oktober- 6 oktober 2024
yin yoga - ice experience - klankschalenconcert

Ver weg van de drukte en jouw leven vol uitdagingen ligt in oost Groningen The Land Of Now. Een prachtige plek om tot jezelf te komen. Echt, eerlijk, no nonsense. Een plek om te verbinden met jezelf. Te voelen wie je echt bent om na drie dagen fris en met nieuwe energie je leven te leven.

“Dit Yoga retreat is zowel voor gevorderden als voor iedereen die juist wil kennis maken met Yoga of minder ervaring heeft. Het retreat organiseer ik vanuit drankjeminder.nl, het platform waar mensen de eerste stap kunnen zetten naar een onverdoofd leven. Op dit retreat  kun je andere mensen ontmoeten die hetzelfde pad bewandelen. En dat werkt! Ben jij toe aan een week voor jezelf in een rustige omgeving met weinig prikkels? Wil jij je helemaal opladen en met nieuwe energie je leven oppakken? Dan is dit retreat voor jou!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in The Land Of Now

Groetjes, Koos van Plateringen

Klank schalen schaal meditatie

klankschalen

Het klankschalen concert is de ultieme manier om los te laten wat je op dat moment bezighoudt. Het is een vorm van meditatie waar je door middel van klank en trillingen helemaal tot rust komt en contact maakt met je onderbewustzijn. Dit heeft een harmoniserende en zuiverende werking. Het idee is dat de lichaamseigen trilling en frequentie hersteld worden zodat je opnieuw balans vindt. 

Icebad Experience

Een IJsbad is een keiharde, maar eerlijke confrontatie met je primaire stress-respons. In deze ademhalings- / IJsbad coaching of workshop ervaar je de kracht van een IJsbad en leer je hoe je met je eigen ademhaling invloed kunt uitoefenen op je primaire stress-respons. Hier ga je in het dagelijkse leven ook iets aan hebben.

Yin yoga

Omgaan met weerstand. Voelen waar jouw rem zit. Of juist je gaspedaal wat minder gebruiken. Door je helemaal aan de houding over te geven, de zwaartekracht haar werk te laten doen, zal je voelen dat er ruimte ontstaat. Letterlijk en figuurlijk.

Meld je aan voor het Reconnect Retreat

Ervaar de kracht van yin yoga, de helende werking van een klankschalen concert en leer omgaan met extreme prikkels tijdens de ice-experience volgens de wereldberoemde methode.  

Let op: Er is slechts plek voor 14 personen

VRIJDAG 4 OKTOBER- ZONDAG 6 OKTOBER  2024

799,- euro all-in

3 dagen, 2 nachten

3x lunch, 2x diner 2x ontbijt

yin yoga – ice experience – klankschalen concert – let’s chat groepsgesprekken

 

PROGRAMMA

vrijdag 4 oktober 2024

 • Aankomst vanaf 11:00 uur
 • Opening en kennismaking door Koos
 • 13:00 Lunch
 • 14:00 Meditatie door Lotte
 • Let’s chat: de uitdagingen in het onverdoofde leven.
 • 18:30 Diner
 • 20:00 Yin/Yoga Nidra met Lotte

PROGRAMMA

zaterdag 5 oktober 2024

 • 8:00 Yin Yoga met Lotte
 • 9:00 Ontbijt
 • 10:00 Let’s chat: Living a sober life met Koos
 • 13:00 Lunch
 • 14:00 IJsbad experience met Rob
 • 18:30 Diner
 • 20:00 Klankschalen concert/meditatie

PROGRAMMA

zondag 6 oktober 2024

 • 8:00 meditatie en yoga met Lotte
 • 10:00 ontbijt
 • 11:00 Let’s chat, welk gedrag mag je achter je laten om je mooiste leven te leven. Living a sober life met Koos
 • 13:00 lunch
 • 15:00 Yoga/Meditatie en afronding
 • 16:00 vertrek

Reconnect weekend Retreat

Dit retreat organiseer ik om mensen die alcohol en drugsvrij leven, te verbinden. Onverdoofd leven is prachtig en soms uitdagend. We vieren het leven en delen onze ervaringen. Dat inspireert en daar draag ik graag aan bij! Als coach/counselor leid ik de groepsgesprekken tijdens dit weekend.Thema: Wat mag je loslaten zodat jij je mooistse leven kan leven. Yoga en meditatie zijn onderdeel van mijn leven en brengen me rust en kalmte. Dat gun ik iedereen. Ga je mee? Reconnect Retreat is georganiseerd door drankjeminder.nl en geheel alcoholvrij. Een weekend om ervaringen te delen en te leren van anderen. Waar loop jij tegenaan? Laat je inspireren door anderen. Deel jouw ervaringen.
blank
Koos van Plateringen
coach/counselor

Meld je hier aan voor het
Reconnect Retreat 2024

Wil jij ook een weekend helemaal weg zijn van het alledaagse leven en tot rust komen? Opnieuw in contact komen met wie jij echt bent?

Meld je dan aan voor het Reconnect Retreat

Let op: Er is slechts een beperkt aantal plaatsen

check in:

vrijdag 4 oktober 2024

check out:

zondag 6 oktober 2024

799,- euro (all-in)

VRIJDAG 4- ZONDAG 6 OKTOBER 2024

DE KAMERS

The Land of Now is een boerderij die van binnen is ingericht als retreat centre.  Voor iedereen is een twee persoonskamer beschikbaar met eigen douche en toilet. 

Rob, Lotte en Koos begeleiden jouw Reconnect Retreat

PHOTO-2024-05-14-20-23-53

Rob Bartels - coach/trainer ice experienceTijdens de sessie laat ik je de kracht van jouw ademhaling ervaren. En vooral hoe je met ademhaling je staat van zijn beïnvloedt. Ook en vooral als het voor jou spanningsvol en uitdagend wordt. Hier ga je veel van leren!

9b957b60-ec01-4295-8af2-e88fd041cc33
Lotte van Koningsveld - Yoga teacher

Het is mijn missie om meer Yin de wereld in te brengen. Om te vertragen, te verbinden, in contact te komen met je intuïtie en vanuit power en zelfvertrouwen in beweging te komen. This is the beginning of your journey.

Koos_van_Plateringen_@founderspresskit_7M4A1064_full

Koos van Plateringen - Coach/Counselor en organisator


Dit retreat organiseer ik om mensen die alcohol en drugsvrij leven, te verbinden. Onverdoofd leven is prachtig en soms uitdagend. We vieren het leven en delen onze ervaringen. Dat inspireert en daar draag ik graag aan bij! Als coach/counselor leid ik de groepsgesprekken tijdens dit weekend.Thema: Wat mag je loslaten zodat jij je mooistse leven kan leven. Yoga en meditatie zijn onderdeel van mijn leven en brengen me rust en kalmte. Dat gun ik iedereen. Ga je mee?

Wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in:

Locatie: The Land of Now, Veenweg 9a, 9628 TW Sidderburen

TIP: neem een annulerings/reisverzekering. Er is geen refund mogelijkheid. Betaald is betaald. Dit ivm het beperkt aantal plekken. We do business based on trust.