reconnect retreat

4 oktober- 6 oktober 2024

Ver weg van de drukte en jouw leven vol uitdagingen ligt in oost Groningen The Land Of Now. Een prachtige plek om tot jezelf te komen. Echt, eerlijk, no nonsense. Een plek om te verbinden met jezelf. Te voelen wie je echt bent om na drie dagen fris en met nieuwe energie je leven te leven.

“Dit Yoga retreat is zowel voor gevorderden als voor iedereen die juist wil kennis maken met Yoga of minder ervaring heeft. Ik organiseer dit vanuit drankjeminder.nl , het platform waarmee ik jou wil inspireren anders om te gaan met alcohol. Deze week is bewust alcoholvrij, waardoor je kunt verbinden met anderen die hetzelfde pad bewandelen. Ben jij toe aan een week voor jezelf in een rustige omgeving met weinig prikkels? Wil jij je helemaal opladen en met nieuwe energie je leven oppakken? Dan is dit retreat voor jou!

Ik hoop je te zien in The Land Of Now Groetjes, Koos van Plateringen

Meld je aan voor het Reconnect Retreat

Ervaar de kracht van yin yoga, de helende werking van een klankschalen concert en leer omgaan met extreme prikkels tijdens de ice-experience volgens de wereldberoemde methode.  

Let op: Er is slechts plek voor 14 personen

VRIJDAG 4 OKTOBER- ZONDAG 6 OKTOBER  2024

Groetjes, Team DRANKJE MINDER, Koos van Plateringen

PROGRAMMA

vrijdag 4 oktober 2024

 • Aankomst vanaf 11:00 uur
 • 13:00 Lunch
 • Opening en kennismaking door Koos
 • Meditatie door Lotte
 • 18:30 Diner
 • 20:00 Yin/Yoga Nidra met Lotte

 

PROGRAMMA

zaterdag 5 oktober 2024

 • 8:00 Yin Yoga met Lotte
 • 9:00 Ontbijt
 • 10:00 Living a sober life met Koos
 • 13:00 Lunch
 • 14:00 IJsbad experience met Rob
 • 18:30 Diner
 • 20:00 Klankschalen concert/meditatie

 

PROGRAMMA

zondag 6 oktober 2024

 • 8:00 meditatie en yoga met Lotte
 • 10:00 ontbijt
 • 11:00 Living a sober life met Koos
 • 13:00 lunch
 • 15:00 Meditatie en afronding
 • 16:00 vertrek

Klank schalen schaal meditatie

klankschalen

Klankschaal meditatie is een vorm van mediteren waar je door middel van klank en trillingen gaat mediteren. Dit heeft een harmoniserende en zuiverende werking. Het idee is dat de lichaamseigen trilling en -frequentie hersteld worden zodat je opnieuw balans vindt.

Icebad Experience

Een IJsbad is een keiharde, maar eerlijke confrontatie met je primaire stress-respons. In een ademhalings- / IJsbad coaching of workshop ervaar je de kracht van een IJsbad en leer je hoe je met je eigen ademhaling invloed kunt uitoefenen op je primaire stress-respons. Hier ga je in het dagelijkse leven ook iets aan hebben.

Yin yoga

Omgaan met weerstand. Voelen waar jouw rem zit. Of juist je gaspedaal wat minder gebruiken. Door je helemaal aan de houding over te geven, de zwaartekracht haar werk te laten doen, zal je voelen dat er ruimte ontstaat. Letterlijk en figuurlijk.

Release, Refresh & Reload Retreat
in D'Alijo Yoga Retreat, Portugal

"In de zomer van 2020 ging ik voor het eerst naar een yoga-retreat. Ik voelde me onrustig, doelloos en had weinig energie.
Alsof ik 'vast' zat. Na een paar dagen begon ik me fitter te voelen en kreeg ik weer zin in alle nieuwe plannen die ik aan het maken was.
Ik voelde letterlijk een last van mijn schouders vallen.
Helemaal uitgerust en opgeladen ging ik terug naar Nederland.
Ik dacht: "Deze ervaring gun ik iedereen en besloot zelf een retreat te gaan organiseren." Na twee succesvolle retreats, organiseer ik in juni 2024 het volgende Reload Retreat. Doe je mee?
ps: Door het gezonde eten, val je ook nog eens lekker wat af... 😉 Ik kijk er naar uit je te ontmoeten tijdens het retreat! Ik ben jouw gastheer...
Groetjes, Koos
blank
Koos van Plateringen
coach/counselor

Meld je hier aan voor het
Reconnect Retreat 2024

Wil jij ook een weekje even helemaal weg zijn van het alledaagse leven en tot rust komen? 

Meld je dan aan voor het Reload Retreat in Portugal

Let op: Er is slechts een beperkt aantal plaatsen

check in: zaterdag 8 juni 2024

 

check out: zaterdag 15 juni 2024

 

Als je hieronder je gegevens en eventuele vragen achterlaat, dan neem ik zsm contact met je op om de boeking in orde te maken.

VRIJDAG 4- ZONDAG 6 OKTOBER 2024

DE KAMERS

D’Alijo Yoga Retreat Centre heeft verschillende kamers/bungalows. Er zijn 5 chalets aan de rivier voor 1 of 2 personen. Er zijn 5 kamers in het main-house voor 1 of 2 personen. Er zijn 3 luxe bungalows voor 1 of 2 personen. Er zijn twee villa’s voor 3 personen per villa. Daar deel je douche en toilet. Ideaal voor koppels of vriendenstellen.

Niet inbegrepen: De vlucht naar de luchthaven van Porto en het vervoer vanaf de luchthaven naar D’Alijo Yoga Retreat Centre. KLM en Transavia vliegen dagelijks meerdere malen op Porto. 

D’Alijo biedt transfers aan vanaf de luchthaven. Dat kost 120 euro voor een enkele reis. Neem gerust contact op over de mogelijkheden. Vaak is het mogelijk het vervoer vanuit het retreat te delen met andere gasten. We proberen jouw transfer altijd te delen met anderen zodat je de kosten kunt delen. 

TIP: neem een annulerings/reisverzekering. Er is geen refund mogelijkheid. Betaald is betaald. Dit ivm het beperkt aantal plekken. We to business based on trust. 

Bekijk het programma

Image

Mikel Hengelveld - Yoga Teacher

Het jaar 2013 is een belangrijk kruispunt in mijn leven. Dat jaar ben ik naar Bali verhuisd en voor het eerst in aanraking gekomen met yoga. Het begin van een bijzondere reis. In eerste instantie heb ik verschillende vormen van yoga geprobeerd, gewoon om uit te zoeken welk type yoga het beste bij me paste. Yoga voelde als liefde op het eerste gezicht. Ik vond het niet alleen fijn om te doen: na jaren strugglen met mijn gezondheid en chronische clusterhoofdpijnen, ben ik vrijwel helemaal hersteld. In 2014 volgde ik mijn eerste Ashtanga Teacher Training en bleek Yin yoga het beste bij me te passen. Nog in datzelfde jaar volgde ik een Yin Teacher Training bij Anat Geiger en Marcel van der Vis. Daarna heb ik een teacher training gevolgd bij Paul Grilley in de Verenigde Staten. Sinds 2015 ben ik zelf actief als yogadocent en masseur bij D’Alijo Yoga Retreats. Wekelijks geef ik Yin en Functional Vinyasa yoga en een aantal keren per jaar een retreat. Ook heb ik mij gespecialiseerd in Balinese en Thaise Wat Pho massage. Naast yoga heb ik een passie voor koken en (moes)tuinieren.

A2D8BA1E-5FB8-49D1-B9C7-627214B84651_1_201_a

Ton Keunen - Persoonlijk Leiderschapscoach/trainer

Tijdens het Reload Retreat ga ik aan de slag met jouw persoonlijke effectiviteit. Welk (onbewust) gedrag staat jouw geluk in de weg? Ik beloof je inzichten en misschien wel een life-changing doorbraak. Dat is wel mijn intentie namelijk. Ik geloof dat niets onmogelijk is, als je maar wilt en durft. Daarvoor neem ik jou mee naar de échte pijnpunten. Met mij blijf je niet snel aan de oppervlakte, daar neem ik geen genoegen mee ;). Ik leg blokkades bloot en ontwikkel samen met jou adequate stappen, richting beter en groei! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in Portugal.

C786D4AE-F2D2-4692-B4C8-E08587C41027_1_105_c

Koos van Plateringen- Coach/Counselor-

Ik organiseeer dit Retreat omdat ik iedereen dezelfde ervaring gun die ik zelf had toen ik vorige zomer naar een yoga retreat ging. Een week lang de stilte opzoeken. Yoga, mediteren, vegetarisch eten, doet iets met je. Ik leer omgaan met weerstand en gedachten te zien als gedachten en niet als werkelijkheid. Die inzichten neem ik mee in mijn dagelijkse leven en dat werkt. Ik ervaar veel meer rust en ruimte. Na een week zat ik vol nieuwe energie om mijn leven weer op te pakken. En het is een week om lekker tot rust te komen. Of gezellig te kletsen als je dat wilt. Het is een plek waar alles lijkt te koppen. Tijdens het retreat gaan we in gesprek over leven zonder alcohol en alles wat er op je pad komt en in de weg lijkt te staan. Een mooie reis naar binnen in rust en stilte.

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE MEER INFORMATIE? LAAT HET ME WETEN EN VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN: