Verander je relatie met alcohol en neem de regie over jouw leven en geluk!

In 8 weken voor altijd stoppen!
8 modules met 8x coaching!

8 masterclasses over de impact van alcohol op jouw gedrag. 8 lessen over gedrag, alcohol, gewoonten, patronen, mindset. En vooral: Hoe word jij weer de regisseur van je leven. Dit progamma is door deelnmers omschreven als “Life Changing.” 

Na dit online-programma heb jij voorgoed de regie terug over jouw drink-gedrag.  Na deze 8 weekse training weet wat jij moet doen om weer geluk te ervaren zonder dat je daarbij alcohol hoeft te drinken. Je hebt genoeg tools om het leven te kiezen wat jij wilt. Je leert omgaan met ongemakkelijke situaties, gedachten en emoties. Na deze 8 weekse training ben jij weer de regisseur van jouw leven. NU MET 8X GROEP-COACHING!

8 Weken Life-Changing programma

Week 1

Wat zijn jouw valkuilen en hoe kun je die vermijden?

Hier leer je hoe je uit jouw ‘val’ kunt stappen! 

Week 2

Wat is de echte impact op jouw lichaam en geest?

Week 3

Welke (on)bewuste gedachten staan jouw geluk in de weg?

Na deze les weet je waarom je denkt en doet zoals je denkt en doet! 

Dit is een masterclass van senior leiderschapscoach Ton Keunen van www.brout.nl

Week 4

Maak weer verbinding met jezelf! 

Na deze les weet jij hoe je de verbinding met jezelf kunt herstellen. 

Dit is een masterclass met de verslavings-coach van Koos die je alles leert over ‘Zelfliefde’

Week 5

Welke fases doorloop je als je stopt met drinken?

Na deze les weet jij hoe je jezelf ‘in verbinding houdt’ om je gedrag voor goed te veranderen.

Week 6

Na deze les ben jij de baas over jouw gedachten en weet jij hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve.

Zo bepaal jij zelf of en wanneer je drinkt!

Week 7

Na deze les weet jij hoe je je gedrag rondom alcohol voorgoed verandert! 

Week 8

Vol tips en adviezen over hoe jij je mooiste leven lijdt. De lessen die ik heb geleerd, zijn jouw sleutel naar succes en geluk! Nu weet jij wat je moet doen om alcoholvrij verder te leven! 

Al heel wat mensen gingen je voor:

“Het 8 weken programma is de kers op de taart! Al eerder heb ik her en der challenges gedaan om minder of niet meer te drinken, maar die raakte bij mij niet de kern en de diepe reflectie die op mijzelf.”

“De 8-weekse, was ontzettend waardevol. Ik zal het werkboek bewaren en vast nog eens terugkijken, want het biedt zoveel meer dan alleen lessen en informatie over Alcohol!”

Herken jij jezelf hierin..?

Alcohol is voor veel mensen een gewoonte. Gezellig, hoor je vaak. Het kan misschien best leuk zijn, maar voor je het weet, kun je niet zonder en bepaal je niet zelf, maar bepaalt de drank wat je gaat doen en met wie. Je hebt weinig energie, bent prikkelbaar. Je voelt je lusteloos en weet niet waar te beginnen. Herkenbaar? Das niet erg. Helemaal niet. Je kunt het altijd anders doen. Als je wilt. Je kunt vandaag beginnen met een nieuw leven. 

Je krijgt elke zondag een nieuwe video van ongeveer 20 minuten. Waarin ik je informeer, motiveer en inspireer.  Bij elke les zit ook een werkboek met opdrachten. Wees niet bang: het is heel overzichtelijk en het kost je geen uren. Het werkboek heeft naast de opdrachten ook informatie en inspiratie. Allemaal om jou weer geluk te laten voelen zonder dat drankje. Jij bepaalt weer je leven. En het is niet meer de drank die de baas is. 

HET VIP PROGRAMMA IS MET 8X GROEP-COACHING!
Kies een van deze twee programma's:

Verander je relatie met alcohol
STOP NU VOOR ALTIJD
8 Weken Life-Changing

MEEST GEKOCHT:
8 MASTERCLASSES MET
8 X GROEP-COACHING

8 Weken Life-Changing programma

Dit zeggen anderen over de 8 weekse training!

Karin
Karin
Lees verder
“Het 8 weken programma is de kers op de taart! Al eerder heb ik her en der challenges gedaan om minder of niet meer te drinken, maar die raakte bij mij niet de kern en de diepe reflectie die op mijzelf. De 8-weekse, was ontzettend waardevol. Ik zal het werkboek bewaren en vast nog eens terugkijken, want het biedt zoveel meer dan alleen (nadenken over) Eerlijk over Alcohol!”
Annette Andringa
Annette Andringa
Lees verder
“Deze 8 trainingen hebben me zoveel inzichten gegeven! Dankjewel Koos. Ga zo door. Eigenlijk zou iedereen dit moeten doen, want ik heb heel veel over mezelf en mijn gedrag geleerd. Ook een grote dank aan Ton Keunen voor zijn leerzame masterclass over beperkende overtuigingen. Dat zal ik nooit vergeten.”
Richard de Vries
Richard de Vries
Lees verder
“8 Informatieve lessen waar ik veel aan heb gehad. De werkboeken met opdrachten maken het compleet. Dit heeft me zoveel kennis en inzichten gegeven. En het ziet er netjes en mooi vormgegeven uit.”
Martin Pelleboer
Martin Pelleboer
Lees verder
“Een echte rollercoaster waarin ik veel heb geleerd over mezelf en hoe ik over mezelf denk. Alcohol was een mooi smeermiddel om bij me gevoel weg te gaan. Nu zie ik dat ik gewoon mag voelen wat er is. Het heeft me echt veranderd. Dankjewel Koos en ook Ton en William voor de mooie masterclasses.”
Anja
Anja
Lees verder
“Deze mooie training en de vervolgtraining die je hebt ontwikkeld, hebben mij een ander mens gemaakt en ik gun dat zoveel meer mensen, die eigenlijk net te vaak denken: eigenlijk zou ik wat aan mijzelf en mijn drankgebruik moeten verbeteren. Ik hoop dat zo dat ook zij ook van een verfrissende kermis thuiskomen.”
Michael de Zeert
Michael de Zeert
Lees verder
“Mijn alcoholgebruik is echt anders nu! Dit heeft mijn leven veranderd. Veel positiever, fitter en eerlijker naar mezelf!”
Michelle Buitinga
Michelle Buitinga
Lees verder
“Door de trainingen heb ik echt mijn alcoholgebruik veranderd. Ik dronk bijna elke dag een paar glazen, maar dat heb ik nu niet meer nodig. Ik geniet meer van de momenten. Echt een mooie trainingen die veel verder gaat dan alleen stoppen met drinken.”
Paul Remmers
Paul Remmers
Lees verder
“Mooie trainingen waar in heel veel over mezelf heb geleerd. Ik ben gestopt met drinken en dat bevalt me goed. Nooit meer anders.”
Sander Priem
Sander Priem
Lees verder
“Koos doet dit heel laagdrempelig en zonder een wijzend vingertje. Dat werkt voor mij heel motiverend.”
Vorige
Volgende

8 MASTERCLASSES MET
8x COAHCING!
Krijg inzicht en verander je gedrag blijvend!
Pak de regie over je leven en je geluk!

“Deze 8 trainingen hebben me zoveel inzichten gegeven! Dankjewel Koos. Ga zo door. Eigenlijk zou iedereen dit moeten doen, want ik heb heel veel over mezelf en mijn gedrag geleerd. Ook een grote dank aan Ton Keunen voor zijn leerzame masterclass over beperkende overtuigingen. Dat zal ik nooit vergeten.”