Release, Refresh, Reload Retreat

8 JUNI- 15 JUNI 2024

Een week lang in rust en stilte bijkomen, loslaten en opladen. Yoga en meditatie zorgen voor rust en balans in je drukke leven. Je drukke gedachten en lichamelijke stress maken plaats voor nieuwe energie en levenslust.  Na 6 dagen ben je een ander mens. Met nieuwe inzichten en energie om er weer helemaal tegenaan te gaan. Op een prachtige locatie op een uur rijden van Porto ligt D’alijo Yoga Retreat Centre. De faciliteiten zijn puur, echt en eerlijk. No nonsense. Het eten komt uit eigen tuin, en wordt elke dag vers bereidt. Alles lijkt te kloppen op deze plek..

“Dit Yoga retreat is zowel voor gevorderden als voor iedereen die juist wil kennis maken met Yoga of minder ervaring heeft. Ik organiseer dit vanuit drankjeminder.nl , het platform waarmee ik jou wil inspireren anders om te gaan met alcohol. Deze week is bewust alcoholvrij, waardoor je ervaart hoe het is om even geen alcohol te drinken. Ben jij toe aan een week voor jezelf in een rustige omgeving met weinig prikkels? Wil jij een week gezond eten en zonder alcohol? Wil jij erachter komen welke patronen je in de weg staan om je gelukkigste leven te leiden? Wil jij je helemaal opladen en met nieuwe energie je leven oppakken? Dan is dit retreat voor jou! Ik hoop je te zien in Portugal. Groetjes, Koos van Plateringen

RUST RITME REGELMAAT ONTSPANNING STILTE REFLECTIE OPLADEN YOGA MEDITATIE INZICHT GROEI WEERSTAND WANDELEN NATUUR VRIJHEID RUST KALMTE GENIETEN ZWEMMEN ETEN LACHEN HUILEN OPLADEN SAMEN ALLEEN SLAPEN MASSAGE UITRUSTEN RELOAD RETREAT REFRESH RELEASE INZICHT GENIETEN NIKS DOEN ALCOHOLVRIJ VERBINDING LIEFDE RUST

ZATERDAG 8- ZATERDAG 15 JUNI 2024

Release, Refresh & Reload Retreat
in D'Alijo Yoga Retreat, Portugal

"In de zomer van 2020 ging ik voor het eerst naar een yoga-retreat. Ik voelde me onrustig, doelloos en had weinig energie.
Alsof ik 'vast' zat. Na een paar dagen begon ik me fitter te voelen en kreeg ik weer zin in alle nieuwe plannen die ik aan het maken was.
Ik voelde letterlijk een last van mijn schouders vallen.
Helemaal uitgerust en opgeladen ging ik terug naar Nederland.
Ik dacht: "Deze ervaring gun ik iedereen en besloot zelf een retreat te gaan organiseren." Na twee succesvolle retreats, organiseer ik in juni 2024 het volgende Reload Retreat. Doe je mee?
ps: Door het gezonde eten, val je ook nog eens lekker wat af... 😉 Ik kijk er naar uit je te ontmoeten tijdens het retreat! Ik ben jouw gastheer...
Groetjes, Koos
blank
Koos van Plateringen
coach/counselor

Meld je aan voor de Reload Retreat 2024

Wil jij ook een weekje even helemaal weg zijn van het alledaagse leven en tot rust komen? 

Meld je dan aan voor het Reload Retreat in Portugal

Let op: Er is slechts een beperkt aantal plaatsen

check in: zaterdag 8 juni 2024

 

check out: zaterdag 15 juni 2024

 

Als je hieronder je gegevens en eventuele vragen achterlaat, dan neem ik zsm contact met je op om de boeking in orde te maken.

DE KAMERS

D’Alijo Yoga Retreat Centre heeft verschillende kamers/bungalows. Er zijn 5 chalets aan de rivier voor 1 of 2 personen. Er zijn 5 kamers in het main-house voor 1 of 2 personen. Er zijn 3 luxe bungalows voor 1 of 2 personen. Er zijn twee villa’s voor 3 personen per villa. Daar deel je douche en toilet. Ideaal voor koppels of vriendenstellen.

 • TYPE 1: RIVER CABIN : Niet meer beschikbaar
  TYPE 1: RIVER CABIN : Niet meer beschikbaar 1450 ,- euro p.p/1650 ,- bij 1 persoon

  bungalow met eigen douche en toilet, terras met uitzicht op tuin met rivier

 • TYPE 2: MAINHOUSE GUESTROOM: Niet meer beschibkaar
  TYPE 2: MAINHOUSE GUESTROOM: Niet meer beschibkaar 1450,- euro p.p/ 1650,- bij 1 persoon

  twee persoons kamer in main-house met eigen douche en toilet

 • TYPE 3: GARDEN SUITES: Niet meer beschikbaar
  TYPE 3: GARDEN SUITES: Niet meer beschikbaar 1650,- euro p.p/1850 ,- bij 1 persoon

  Met woonkamer, keuken, douche, toilet, terras en uitzicht op de valei

 • TYPE 4: LAATSTE KAMERS BESCHIKBAAR !!!!!! MOUNTAIN LODGE: Villa met 3x een 1 persoons kamer.
  TYPE 4: LAATSTE KAMERS BESCHIKBAAR !!!!!! MOUNTAIN LODGE: Villa met 3x een 1 persoons kamer. 1550,- euro p.p

  Deze villa's staan bovenop de berg met wijds uitzicht. Ruime living met open keuken. Groot terras. 3 aparte slaapkamers met in elke kamer een twee persoonsbed. Ideaal voor vriendenstellen of koppels. Gezamenlijke douche en toilet.

PROGRAMMA/DAGINDELING

– 07:00 uur: ochtendwandeling (in stilte) en meditatie met Koos op de berg

– 09:0 uur: Meditatie en yoga met docent Mikel

– 11:30 uur: ontbijt/lunch, daarna vrije tijd

– 17:00 uur: yoga met docent Mikel

– 19:00 diner

– avondprogramma/kampvuur/ seminar/meditatie/vrije tijd

voor eigen rekening zijn er dagelijkse massages te boeken voor 75 euro. (en die zijn echt goed!)

 

HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

VAN 8-15 juni 2024

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE MEER INFORMATIE?
LAAT HET ME WETEN EN VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN:

Meld je aan voor de Reload Retreat

Wil jij ook een weekje even helemaal weg zijn van het alledaagse leven en tot rust komen? 

Meld je dan aan voor het Reload Retreat in Portugal

Let op: Er is slechts een beperkt aantal plaatsen

ZATERDAG 8 JUNI – ZATERDAG 15 JUNI 2024

Neem contact op door je gegevens hieronder achter te laten. Ik beantwoord jouw vraag of reservering zo snel mogelijk. Groetjes, Team Reload Retreat, Koos van Plateringen

Niet inbegrepen: De vlucht naar de luchthaven van Porto en het vervoer vanaf de luchthaven naar D’Alijo Yoga Retreat Centre. KLM en Transavia vliegen dagelijks meerdere malen op Porto. 

D’Alijo biedt transfers aan vanaf de luchthaven. Dat kost 120 euro voor een enkele reis. Neem gerust contact op over de mogelijkheden. Vaak is het mogelijk het vervoer vanuit het retreat te delen met andere gasten. We proberen jouw transfer altijd te delen met anderen zodat je de kosten kunt delen. 

TIP: neem een annulerings/reisverzekering. Er is geen refund mogelijkheid. Betaald is betaald. Dit ivm het beperkt aantal plekken. We to business based on trust. 

Image

Mikel Hengelveld - Yoga Teacher

Het jaar 2013 is een belangrijk kruispunt in mijn leven. Dat jaar ben ik naar Bali verhuisd en voor het eerst in aanraking gekomen met yoga. Het begin van een bijzondere reis. In eerste instantie heb ik verschillende vormen van yoga geprobeerd, gewoon om uit te zoeken welk type yoga het beste bij me paste. Yoga voelde als liefde op het eerste gezicht. Ik vond het niet alleen fijn om te doen: na jaren strugglen met mijn gezondheid en chronische clusterhoofdpijnen, ben ik vrijwel helemaal hersteld. In 2014 volgde ik mijn eerste Ashtanga Teacher Training en bleek Yin yoga het beste bij me te passen. Nog in datzelfde jaar volgde ik een Yin Teacher Training bij Anat Geiger en Marcel van der Vis. Daarna heb ik een teacher training gevolgd bij Paul Grilley in de Verenigde Staten. Sinds 2015 ben ik zelf actief als yogadocent en masseur bij D’Alijo Yoga Retreats. Wekelijks geef ik Yin en Functional Vinyasa yoga en een aantal keren per jaar een retreat. Ook heb ik mij gespecialiseerd in Balinese en Thaise Wat Pho massage. Naast yoga heb ik een passie voor koken en (moes)tuinieren.

A2D8BA1E-5FB8-49D1-B9C7-627214B84651_1_201_a

Ton Keunen - Persoonlijk Leiderschapscoach/trainer

Tijdens het Reload Retreat ga ik aan de slag met jouw persoonlijke effectiviteit. Welk (onbewust) gedrag staat jouw geluk in de weg? Ik beloof je inzichten en misschien wel een life-changing doorbraak. Dat is wel mijn intentie namelijk. Ik geloof dat niets onmogelijk is, als je maar wilt en durft. Daarvoor neem ik jou mee naar de échte pijnpunten. Met mij blijf je niet snel aan de oppervlakte, daar neem ik geen genoegen mee ;). Ik leg blokkades bloot en ontwikkel samen met jou adequate stappen, richting beter en groei! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in Portugal.

C786D4AE-F2D2-4692-B4C8-E08587C41027_1_105_c

Koos van Plateringen- Coach/Counselor-

Ik organiseeer dit Retreat omdat ik iedereen dezelfde ervaring gun die ik zelf had toen ik vorige zomer naar een yoga retreat ging. Een week lang de stilte opzoeken. Yoga, mediteren, vegetarisch eten, doet iets met je. Ik leer omgaan met weerstand en gedachten te zien als gedachten en niet als werkelijkheid. Die inzichten neem ik mee in mijn dagelijkse leven en dat werkt. Ik ervaar veel meer rust en ruimte. Na een week zat ik vol nieuwe energie om mijn leven weer op te pakken. En het is een week om lekker tot rust te komen. Of gezellig te kletsen als je dat wilt. Het is een plek waar alles lijkt te koppen. Tijdens het retreat gaan we in gesprek over leven zonder alcohol en alles wat er op je pad komt en in de weg lijkt te staan. Een mooie reis naar binnen in rust en stilte.

HEB JE EEN VRAAG OF WIL JE MEER INFORMATIE? LAAT HET ME WETEN EN VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN: